Искуство во употреба Skincell Advanced

Искуство со Серум, Мајкл Штуцер, Берн

Серумско искуство, Мајкл Штуцер, Берн

Skincell Advanced порача на официјалната веб-страница. Ме привлече благодарение на природниот состав. Главните активни супстанции се растителни екстракти: масло од ѓумбир, екстракт од комфри, сок од маточина, витамин Е, есенцијално масло од лимонова трева, масло од чајно дрво, цимет, никотинамид. Корегирачкиот серум против молови и брадавици нема контраиндикации поради 100% природност на супстанциите.

Медицинска историја и пребарување на третман

5 години страдаше од брадавици на рацете и прстите. Некои од нив ме чешаа диво, ми се мешаа. Она што не го направив: го изгорев со озон и го отстранив со ласер, тие сепак растеа. Сите овие знаци укажуваат на итна потреба да се ослободат од нив. Отстранувањето на брадавици и папиломи е тешка задача. Долго време барав лек за елиминирање на брадавиците. Сестра ми го советуваше Скинсел Напредно. Јас го споредив составот со другите фармацевтски производи и бев задоволен. Нема несакани ефекти.

План за третман

Искуство за користење на Skincell Advanced, фотографии пред и по курсот

Како да го користите Skincell Advanced - напишано е во упатството. Тука е детално опишано како и што да се размачка. Ништо комплицирано: треба да ги мачкате брадавиците два пати на ден. Текот на третманот е 3 месеци.

Преглед и употреба на алатката

Ги размачкав брадавиците со производот строго во согласност со упатствата. Искуството со домашна терапија беше позитивно. Една недела подоцна, забележав дека чешањето исчезна, а формациите станаа помали. За еден месец, тие полека почнаа да исчезнуваат. И 2 месеци по употребата, сите 10 молови на раката и прстите исчезнаа! Штом поминаа три месеци, решив да направам пауза. Поминаа шест месеци од тоа време, повеќе молови не се појавија. Овој чудотворен лек го препорачувам на секого. Во маста нема вештачки адитиви и левачки супстанции кои предизвикуваат несакани реакции.