Осврти за Skincell Advanced

 • Andrea
  Работам на фармата подолго време. Пред 6 месеци, на ѓонот се појави калус. Стана неподносливо да се стапне на нога. Летото заврши, мораше да ги облечеш чевлите. На веб-страницата го најдов Skincell Advanced. Една недела подоцна, болката помина и по еден месец, калусот се реши. Благодарение на лекот!
  Skincell Advanced
 • Bedirhan
  Моите брадавици штотуку ме натераа! Имаше 5 од нив на ногата, само 2 на лицето. На официјалната веб-страница на производителот го нарачав Skincell Advanced. Ги прочитав прегледите, ми се допаднаа, решив да купам. Платив по пошта. Јас го користев кремот две недели. Немаше странични знаци. На лицето по три недели сè снема, исто така и на нозете.
  Skincell Advanced
 • Andrea
  Јас сум пијанист, имав папилома меѓу прстите, не можев да ги притискам копчињата, прво нешто се мешаше, а потоа стана болно да се притисне. Решив да одам кај дерматолог, тој ми препиша крем Skincell Advanced. По 2 недели, сè помина, и јас почнав да играм без болка и непријатност.
  Skincell Advanced
 • Aliane
  Често одам на дача, одам бос по тревникот. Одеднаш, се појавија калуси, не можев да ги отстранам со свои раце. Механичкиот третман помогна само некое време, а потоа се појавија пченките. Нарачав Skincell Advanced на веб-страницата. Ја мачкав ногата еден месец, два пати на ден. Тогаш помина болката, чешањето и со нив исчезна пченката. Јас го препорачувам овој серум!
  Skincell Advanced
 • Aras
  Моите родители често се жалеа на чешање помеѓу прстите на нозете. По прегледот, стана јасно дека станува збор за папиломи. Лекарот го препорача Skincell Advanced. Родителите го користеле кремот строго во согласност со упатствата. Веќе по првото внесување, тие почувствуваа олеснување и по една недела немаше трага од папиломи.
  Skincell Advanced
Кориснички рејтинг Skincell Advanced
4.9
9