Упатство за употреба Skincell Advanced

Напредни упатства за употреба на Skincell

Начинот на употреба на серумот е опишан во приложените упатства. Многу е важно строго да се набудува дозата, а потоа ќе добиете загарантирана безбедност при земање на производот.

Како се користи папилома серум

Серумот за корекција на молови и брадавици има упатства за употреба. Третманот на молови и брадавици се изведува според класичната шема: нанесувајте го лекот два пати на ден. Ако сте го пропуштиле третманот, не грижете се, супстанциите на кремот се акумулираат во кожата. За оние кои забораваат да го користат лекот често, закрепнувањето се одложува на време. Препорачаниот курс на лекување е 3 месеци.

Контраиндикации и индикации

Употребата на Skincell Advanced не се препорачува за оние кои се алергични на супстанциите што се користат во составот. Контраиндикациите го вклучуваат следново:

  1. Алергија на состојки
  2. Дијабетес мелитус.
  3. Херпес во фаза на клинички знаци.

Во други случаи, секој во Македонија може безбедно да го користи лекот за да ги отстрани сите израстоци на кожата.

Нема вештачки супстанции во составот. Сите компоненти се природни. Серумот поминал низ клинички испитувања кои биле успешно завршени.